Archived entries for Ei kategoriaa

Katriinamiesklubi Vol. 43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katriinamiesklubi Vol. 43 viimeistelee vuoden ensimmäisen tammikuun maailmaa syleilevällä tavalla! Klubilla esiintyvät: Kaneli, Lauri Ankerman, J. Peräläinen, Hymyilevä Apollo sekä Katriinamies. Ilta alkaa klo 19:00 ja juonnosta vastaa Joonas Lehtimäki! Lämpimästi tervetuloa eli pipo siis mukaan!

Katriinamies @ Hunsvotti

 

 

 

 

 

17.1. Satmakapakka Hunsvotissa repää liitoksistaan, sillä improvisaatioduo Katriinamies saapuu kaupunkiin! Luvassa on häikäilemätöntä improvisaatiota, hittikertosäkeitä, modulaatio sekä kiihkeää tunnelmaa! Soitto alkaa klo 21:30! Lämpimästi tervetuloa jokaiselle!

Katriinamies Iloxi-klubilla!

Syksyn viimeisen ILOXI – lauluklubin valtaa moni – ilmeinen esiintyjäkaarti:

Moniäänistä laulumusiikkia ja kansanmusiikista modernin höystein nykypoppiin ohjelmistossaan taitavasti esittävä, yhdeksänhenkinen nuorten naisten Lauluyhtye Myytti Raumalta.
Musiikissaan mm. performanssia, kehollista installaatiota, modernia tanssia ja teatteria improvisoiva duo – orkesteri Katriinamies, jonka improvisaatiot saavat vaikutteita Keith “Keke” Johnstonen improvisaatiometodeista ja Keke Rosbergin formulaurasta.
Illan Special Guest:nä tunteikas soul- ja blueslaulaja Annie ja upean herkästi laulua pianon kera tulkitseva Fanni Lehto.

Myytti on kunnianhimoinen yhdeksänhenkinen nuorten naisten ryhmä, joka esittää moniäänistä laulumusiikkia ilman johtajaa. Olemme harrastuspohjalta toimiva amatööriryhmä, mutta jokaisella myyttiläisellä on pitkä kuorotausta ja joukostamme löytyy myös muutama musiikin ja äänenkäytön ammattilainen.

Ohjelmistomme on monipuolinen ja vaihteleva. Ehdottomasti eniten esitämme kansanmusiikkiin pohjautuvaa kuoro- ja lauluyhtyemusiikkia. Sen ohessa laulamme vanhempaa ja perinteisempää kuoromusiikkia, mutta toisaalta olemme tilaisuuden tullen innokkaita eksymään myös modernin ja jopa kevyen musiikin puolelle.

Myytti on toiminut nykyisellä kokoonpanollaan vuoden 2010 alusta ja esiintynyt mm. Rauman kaupungin järjestämissä tilaisuuksissa, esimerkiksi Uudenvuoden juhla 2011 ja Itsenäisyyspäivän juhla 2012.
Lauluyhtye Myytti on myös voittanut Laajasalo soi 2013 -lauluyhtyekilpailun ja saanut Rauman kaupungin kulttuuripalkinnon v. 2011.

https://www.facebook.com/pages/Lauluyhtye-Myytti/375661621901?sk=timeline

https://www.youtube.com/watch?v=zla2a3u3pZs&feature=youtu.be

Katriinamies on improvisaatio-orkesteri, joka on perustettu anno domini 2007. Biisejä tehdessämme käytämme erilaisia improvissatiomenetelmiä, jotka pohjautuvat Keith “Keke” Johnstonen improvisaatiometodiin ja Keke Rosbergin formulauraan. Pyrimme irti liiallisesta suunnitelmallisuudesta ja hinkkaamisesta. Katriinamies kykenee musiikillisen osaamisensa lisäksi myös muihin suorituksiin, kuten esimerk…iksi performansseihin, kehollisiin installatioihin, runouteen, taiteeseen, moderniin tanssiin ja teatteriin. Livenä soittaessamme biisit syntyvät paikan päällä, yleisön toiveiden ohjastamina. Katriinamiehen multitalenttiin konservatoriokoulutuksen saaneeseen miehistöön kuuluvat laulaja/lauluntekijä/tanssija/koreografi/perkussiovelho Antti Kiro ja
laulaja/lauluntekijä/dramaturgi/ohjaaja/pedagogi/trubaduuridruidi Karri Lehtonen.

Nimi ”Katriinamies” löytyi Antin luonnoslehtiön sivuilta. Ensimmäiset keikat Katriinamies soitti Taideteollisessa korkeakoulussa erilaisissa bileissä.

Improvisoidut keikat ovat vuorovaikutusta parhaimmillaan. Ne ovat kuin jännitysnäytelmiä joissa yleisö jännittää yhdessä yhtyeen kanssa onnistuuko biisi vai ei. Välillä niistä tulee aivan hirveitä mutta yleensä kuitenkin palaset loksahtavat paikoilleen ja tuloksena on todellinen helmi.
Esiintymisiä on ollut erilaisilla messuilla, näyttelyissä, yksityistilaisuuksissa, baareissa ja festivaaleilla. Kesällä 2010 tähänastinen ura huipentui esiintymiseen Provinssirockissa.

https://www.facebook.com/Katriinamies/timeline

https://www.youtube.com/playlist?list=PL3N3I3ULveFwnZHjKwuUYE9V6EYxQM3E3

Tiedossa taas kerran ILOXI -lauluklubilla hubaisaa menoa ja tunteenpaloa. Virtuoosimaisesti iltaan yleisön johdattaa pianotaiteilija Tommi Varis.

Klubi aukeaa klo 19, ohjelma alkaa klo 19:15. Paikka on kansallisteatterin Lavaklubi!

Liput: 15 €

Osta liput suoraan Kansallisteatterin lippumyymälästä
tai varaa numerosta 010 7331 331 (ma-la klo 9—19).

Tervetuloa nauttimaan musiikin riemusta. ILOXI ! 8D

Ylösnousemus juhla! Katriinamiesklubi muuttaa On The Rocksiin!

KATRIINAMIES KLUBIT JÄRJESTETÄÄN 18.11 LÄHTIEN ON THE ROCKSISSA!

Kivi on vieritetty luolan suulta ja Katriinamiesklubi nousemassa haudastaan hyvin levänneenä. Katriinamiesklubin esiintymisareena on uusi eli On The Rocks! Katriinamiestä herättelee viisi upeaa artistia! Rocksin yläkerran lavalle nousevat TENHO OLAVI, Lasse Hauerwaas, Pertti Jarla jaKatriinamies! Luvassa on klubi uuden ajan ja ylösnousemuksen hengessä! Tempautukaa mukaan!

Aiemmista tiedoista poiketen PASTiS ei valitettavasti pääsekään osallistumaan klubimme ylösnousemusjuhlaan! Katsotaan uutta esiintymisslottia tulevaisuudessa

Illan aikataulu:

20:00 – Lasse Hauerwaas

20:45 – Pertti Jarla

21:00 – Katriinamies

22:00 – Tenho Olavi

Klubin juontaa taivaallinen Joonas “Jeesus” Lehtimäki

sisäänpääsy 3e

Katriinamiesklubi vol 34

Katriinamiesklubi vol 34 räjäyttää huhtikuun käyntiin kuin dynamiittipötkä! Lavalle astuvat Antero Lindgren, Teea Aarnio, Jani Kivisolan Synkkä Ryteikkö sekä Katriinamies! Illan juontaa jälleen koko maan mainioin mies Joonas Lehtimäki! Tervetuloa paikalle!

Katriinamies 29.3. Tampereella Bar K:ssa!

Katriinamies keikkailee lauantaina 29.3. Tampereella Bar K:ssa! Hurraa! Keikka on osa Älyvarkaiden ja Jabaduu Jamin suorittamaa Rokkiekskursiota! Tulkaahan kaikki paikalle! Lavalla siis kolme huippu bändiä: Älyvarkaat, Jabaduu Jam ja Katriinamies sekä lisälämpöä keikkaan tuova Rokkiekskursion faniväki!
Luvassa on aurinkoa!

1.8. Katriinamiesklubi vol. 27

Elokuun Katriinamiesklubi pyörähtää käyntiin nopein ottein. Ilta pitää sisällään neljä loistavaa artistia! Lavalla astuvat Teppo Vapaus, Kaizu Wasabi, Land of white orchids ja Katriinamies! Vielä on kesää jäljellä!

Esiintymisajat!
20:30:
Katriinamies
https://www.facebook.com/Katriinamies
http://www.katriinamies.com/
21:00
Land of white orchid
https://www.facebook.com/landofwhiteorchidofficial
22:00:
Kaizu Wasabi
-
23:15
Teppo Vapaus
https://www.facebook.com/vapaus

 

K & M:n paidat nyt myynnissä!

Hanki itsellesi upea Katriinamies t-paita! Tilauksen voit lähettää osoitteeseen katriinamies@gmail.com. Paidan hinta on 9,95 + postimaksu. Tässä myös oiva vinkki joulupukinkonttiin! Paitoja on mahdollista ostaa myös Katriinamiesklubeilta. Seuraava klubi on itsenäisyyspäivänä 6.12. Tervetuloa sinnekin!


14.11. Katriinamies esiintyy Wäiskissä Alex H. & Älyvarkaiden EP-LEVYJULKKAREILLA

Aikataulu

21:00-21:45 Gruuvimeisseli
21.45-22:30 Nok Nok
22.30-23:15 Lapsus Lupus
23:15-00:00 Katriinamies
00:00-00:45 Alex H. & Älyvarkaat
01:00-01:45 Axel Thesleff
01.45-02:30 Shkspr

Levyjä on luonnollisesti ostettavissa paikan päältä huokeaan viiden euron hintaan.

Sisäänpääsy: 3e

TERVETULOA !!

01.11. KATRIINAMIESKLUBI VOL. 19

Katriinamiesklubi vol. 19 starttaa lokakuun paalupaikalta. Torstaina 01.11. Kustaa Vaasan lavalle kaahaa jälleen kerran mitä järisyttävin esiintyjäkaarti. Lauteilla nähdään Aprox, Saturnalia, Mikko Koskinen, Jonas Sebastian sekä Katriinamies. Varaa paikkasi katsomosta! Soitto alkaa klo 20:00. Tarkemmat soitto ajat lähempänä tapahtumaa.