Archived entries for Keikat

KATRIINAMIES RADIO ROCK – RISTEILYLLÄ!

Katriinamies Raumalla perjantaina 24.4

 

Katriinamies on mahdollisuus nähdä on Raumalla Mr Jonesissa 24.4 klo 22:30!

Luvassa huikea improshow! Osoite on Valtakatu 4!

Nyt kaikki mukaan!

Katriinamies ja Improsiskot Vernissan huoneteatterissa

 

Improvisoidut illat Vernissan huoneteatterissa:
lavalla Improsiskot ja Katriinamies

Tikkurilan Teatterin improvisoidut illat tarjoilevat runsaasti lauluja, sketsejä, puheita, runoja ja hulvattomia kohtaamisia, ja kaikki nämä yleisön ehdottamista aiheista. Improvisoidussa esityksessä kaikki on mahdollista ja kaikki lavalla tapahtuva on taatusti uutta ja yllätyksellistä – myös esiintyjille itselleen.

Katriinamies on kahden hengen poikkitaiteellinen orkesteri, joka rikkoo kaikki esiintymiseen liittyvät rajoitukset. Liiallinen hinkkaaminen ja suunnitelmallisuus on unohdettu täysin, sillä tämä improvisaatioduo koostaa kappaleet lennosta paikan päällä yleisön antamien aiheiden mukaan.

Täysin päättömästä kohkaamisesta ei kuitenkaan ole kysymys, vaan yleisön antamat palaset kootaan harkiten ainutlaatuisiksi tarinoiksi ja tunnelmoinniksi. Jokainen esitys on erilainen, mutta taattua on, että Katriinamies vangitsee keikoillaan yleisön huomion täydellisesti, aiheuttaen ympärillään naurua ja hyvää mieltä. Tiedossa on siis monta timanttista ikivihreää, jotka tullaan kuulemaan ainoastaan kerran!

Improsiskot ovat ponnistaneet maailmaan Tikkurilan Teatterista ja heistä on kehkeytynyt pitkän linjan tekijöitä, joista huokuu impron ilo ja mokaamisen lahja. Siskot tuovat jokaiseen esitykseen jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain aivan käsittämätöntä. Näiden naisten voima on yhteistyössä ja toistensa kuuntelemisessa ja he ovat toisilleen aivan kuin, no, siskoja. Ja siskojen seurassa yleisöllä on mukava olla.

Esitys:
la 13.12. klo 19

Kesto: noin 2 tuntia väliaikoineen
Liput ennakkoon: 8€
Ennakkomyynti ja varaukset: www.netticket.fi tai puh. 0600 399 499 (1 e/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 15–21 lippuihin lisätään NetTicketin palvelumaksut 1,00€-2,50€/lippu.

Liput ovelta: 10€
Tikkurilan Teatterin lippuvaraus- ja infopuhelin: 044-0130036 ma-ke klo12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput@tikkurilanteatteri.fi

Paikka: Vernissan huoneteatteri, Tikkurilantie 36, Vantaa

www.improsiskot.fi | www.katriinamies.com

Katriinamies Hepuli-Klubilla 1.7 Klo 18:00

Kesän Hepuli-klubi on täynnä improvisoitua musaa ja tarinankerrontaa! Katriinamies ottaa osaa molempiin osa-alueisiin Teerenpelin Terassilla 1.7 klo 18:00! Tule paikalle!

KatriinamiesKiertue!

Katriinamies on nähtävissä Provinssirockin alue-esiintyjänä lauantaina 27.6  ja 28.6 sekä Rokupäivien Aaltoja ja Aarioita tapahtumassa illalla 28.6! Liittykää mukaan!

Katriinamies Vaasassa 16.5

 

Toinen Impro Café on toukokuussa täällä!! Tällä kertaa paikkana toimii the Doo-Bop Club Vaasan keskustassa. Ovet aukeavat klo 20 ja shou alkaa klo 21!

Lavalla kolme upeaa improryhmää:

I´mPro Ritz (Vaasa)
Improvisaatioryhmä Intopiukeet (Vaasa)
ja sokerina kakun päällä
improyhtye Katriinamies (Helsinki)

Sisäänpääsy 5 euroa.

Ensimmäinen Impro Café maaliskuussa keräsi valtavan määrän positiivista palautetta, ethän halua missata tätä?!

 

Paikka:

Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa, Finland

Katriinamies Hilloklubilla 15.5!

 

Hilloklubilla kuullaan illan aikana hyvää musiikkia ja julkaistaan vadelman pienlehti Hillo09! Kaikki mukaan!

Illan esiintyjät:

Katriinamies
(www.katriinamies.com)

Rattlesnake Shakers
(www.youtube.com/watch?v=CtRGE_l_OH8)

Kosmas

VJ Hellstone
(http://vimeo.com/vjhellstone) & Valovirhee (www.youtube.com/playlist?list=PLXeEcvJo4nxGyH06fZsEwpjtooCqcJR5_)

 

Paikka: Ravintola Kustaa vaasa!

Impro 2014 -festivaali 4.4.2014!

 

PERJANTAI 4.4.
KLO 18
Pitkä impro Vernissan huoneteatterissa
Ei käsikirjoitusta, ei suunnitelmia, vain tila, yleisö, näyttelijät ja muusikko. Mitä tapahtuu, kun Tikkurilan Teatterikoulun nuoret ja yleisö lähtevät yhdessä matkalle esitykseen, joka luodaan tässä ja nyt?
Aika: klo 18.00
Kesto: noin tunti, esityksestä ehtii vielä alasalin ohjelmaan
Liput ennakkoon: 6€ Liput ovelta: 8€
Ikäsuositus: yli 10v.

KLO 19 VERNISSAN ALASALISSA:
Katriinamies-duo, Improsiskot ja Neljäs Seinä

Katriinamies-duo tuottaa improhittejä lennosta yleisön antamista aiheista. Biisejä tehdessään nämä miehet käyttävät erilaisia improvisaatiomenetelmiä, jotka pohjautuvat Keith ”Keke” Johnstonen improvisaatiometodiin ja Keke Rosbergin formulauraan.

Improsiskot palaavat kotikentälleen Vernissaan. Siskot ovat ponnistaneet maailmaan Tikkurilan Teatterista ja heistä on kehkeytynyt pitkän linjan tekijöitä, joista huokuu impron ilo ja mokaamisen lahja. Festivaalin kunniaksi lavalle tuodaan jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain aivan käsittämätöntä.

Neljäs Seinä –ryhmä suoraan Suomen Forssasta päätää huikean improillan. Ryhmä jakoi impro 2013 –festivaalin kisan ykkössijan Häpeämättömien kanssa. Neljäs Seinä keikkaillut aikojen alusta ympäri Etelä-Suomea, keikkoja on takana jo useampi sata ja meno vain kiihtyy!

Ovet ja baari auki klo 18, ohjelma alkaa klo 19
Ikäraja: K-18
Liput ennakkoon: 15€ peruslippu / 10€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
Liput ovelta: 17€ peruslippu / 12€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

Pesänjakoa Lavaklubilla 20.9

 

Jaossa barokkia, improvisaatiota ja uutta suomalaista kabareemusiikkia! Jaon suorittavat Barock-duo, Katriinamies, Laina Sieniön Kuolinpesä sekä yleisö!

Soitto alkaa klo 20:30

Liput 12 €
(lipunmyynti alkaa klo 19:00 jälkeen)

Tervetulloo kaikki

Paikka: Kansallisteatterin Lavaklubi

KATRIINAMIES esiintyy Galleria XL ART SPACESSA 27.02

KATRIINAMIES GOES POP-UP SARJAKUVAKESKUS XL ART SPACE

>>>RUNONLAUSUNTAA klo 18 alkaen. Järjestyksessä mars:
Sampo Sihvola (soittaa myös kitaraa), Riikka Heinonen, Jussi Wahlgren, Lasse Hauerwaas, Hannele Kirjavainen, Heikki Jalava.

>>>Bändit noin klo 19 alkaen: NON-FICTIONAL KOIKKALAINEN, KATRIINAMIES. Bändien omin sanoin tulossa “performanssia ja erittäin voimakkaasti tunteita tulkitsevaa esiintymistä” sekä “livenä soittaessa biisit syntyvät paikan päällä, yleisön toiveiden ohjastamina.”

>>>SARJAKUVA-AUTOMAATIN uuden ilmeen julkaisu!

Kuusi erilaista nykyrunoilijaa ovat kirjoittanut kukin runon, jotka sarjakuvataiteilijat ovat kuvittaneet omalla tyylillään. Tuloksena on sarjakuva-automaattiin ilmestynyt uusi aski RUNOBOKSI. Vanhasta savukeautomaatista restauroitu, kahden euron sarjakuva-askeja sylkevä Sarjakuva-automaatti sijaitsee Lasipalatsin mbarissa, mutta sen uusi sisältö julkaistaan Pop-up Sarjakuvakeskuksessa XL Art Spacessa.

Runoilijat & piirtäjät: Sampo Sihvola & Anssi Ylirönni, Riikka Heinonen & Tuomas Tiainen, Jussi Wahlgren & Frida Lindholm, Lasse Hauerwaas & Maxine Azzara, Hannele Kirjavainen & Maura Manninen, Heikki Jalava & Jonna Kuitunen.

facebook.com/sarjakuvaautomaatti
http://sarjakuvaseura.fi/fi/suomen-sarjakuvaseura-ry/sarjakuva-automaatti

Pop-up Sarjakuvakeskus avoinna helmikuun ajan:
http://sarjakuvakeskus.fi/etusivu/ajankohtaista/288-pop-up-sarjakuvakeskus-xl-art-space-2-2-2-3-2013

facebook.com/nonfictionalkoikkalainen
www.katriinamies.com
http://www.facebook.com/Katriinamies

Mestan osoite on vuorikatu 22 Kaisaniemes!

Tapahtuman fbuuklinkki: http://www.facebook.com/events/336783986442654/