Katriinamies Iloxi-klubilla!

Syksyn viimeisen ILOXI – lauluklubin valtaa moni – ilmeinen esiintyjäkaarti:

Moniäänistä laulumusiikkia ja kansanmusiikista modernin höystein nykypoppiin ohjelmistossaan taitavasti esittävä, yhdeksänhenkinen nuorten naisten Lauluyhtye Myytti Raumalta.
Musiikissaan mm. performanssia, kehollista installaatiota, modernia tanssia ja teatteria improvisoiva duo – orkesteri Katriinamies, jonka improvisaatiot saavat vaikutteita Keith “Keke” Johnstonen improvisaatiometodeista ja Keke Rosbergin formulaurasta.
Illan Special Guest:nä tunteikas soul- ja blueslaulaja Annie ja upean herkästi laulua pianon kera tulkitseva Fanni Lehto.

Myytti on kunnianhimoinen yhdeksänhenkinen nuorten naisten ryhmä, joka esittää moniäänistä laulumusiikkia ilman johtajaa. Olemme harrastuspohjalta toimiva amatööriryhmä, mutta jokaisella myyttiläisellä on pitkä kuorotausta ja joukostamme löytyy myös muutama musiikin ja äänenkäytön ammattilainen.

Ohjelmistomme on monipuolinen ja vaihteleva. Ehdottomasti eniten esitämme kansanmusiikkiin pohjautuvaa kuoro- ja lauluyhtyemusiikkia. Sen ohessa laulamme vanhempaa ja perinteisempää kuoromusiikkia, mutta toisaalta olemme tilaisuuden tullen innokkaita eksymään myös modernin ja jopa kevyen musiikin puolelle.

Myytti on toiminut nykyisellä kokoonpanollaan vuoden 2010 alusta ja esiintynyt mm. Rauman kaupungin järjestämissä tilaisuuksissa, esimerkiksi Uudenvuoden juhla 2011 ja Itsenäisyyspäivän juhla 2012.
Lauluyhtye Myytti on myös voittanut Laajasalo soi 2013 -lauluyhtyekilpailun ja saanut Rauman kaupungin kulttuuripalkinnon v. 2011.

https://www.facebook.com/pages/Lauluyhtye-Myytti/375661621901?sk=timeline

https://www.youtube.com/watch?v=zla2a3u3pZs&feature=youtu.be

Katriinamies on improvisaatio-orkesteri, joka on perustettu anno domini 2007. Biisejä tehdessämme käytämme erilaisia improvissatiomenetelmiä, jotka pohjautuvat Keith “Keke” Johnstonen improvisaatiometodiin ja Keke Rosbergin formulauraan. Pyrimme irti liiallisesta suunnitelmallisuudesta ja hinkkaamisesta. Katriinamies kykenee musiikillisen osaamisensa lisäksi myös muihin suorituksiin, kuten esimerk…iksi performansseihin, kehollisiin installatioihin, runouteen, taiteeseen, moderniin tanssiin ja teatteriin. Livenä soittaessamme biisit syntyvät paikan päällä, yleisön toiveiden ohjastamina. Katriinamiehen multitalenttiin konservatoriokoulutuksen saaneeseen miehistöön kuuluvat laulaja/lauluntekijä/tanssija/koreografi/perkussiovelho Antti Kiro ja
laulaja/lauluntekijä/dramaturgi/ohjaaja/pedagogi/trubaduuridruidi Karri Lehtonen.

Nimi ”Katriinamies” löytyi Antin luonnoslehtiön sivuilta. Ensimmäiset keikat Katriinamies soitti Taideteollisessa korkeakoulussa erilaisissa bileissä.

Improvisoidut keikat ovat vuorovaikutusta parhaimmillaan. Ne ovat kuin jännitysnäytelmiä joissa yleisö jännittää yhdessä yhtyeen kanssa onnistuuko biisi vai ei. Välillä niistä tulee aivan hirveitä mutta yleensä kuitenkin palaset loksahtavat paikoilleen ja tuloksena on todellinen helmi.
Esiintymisiä on ollut erilaisilla messuilla, näyttelyissä, yksityistilaisuuksissa, baareissa ja festivaaleilla. Kesällä 2010 tähänastinen ura huipentui esiintymiseen Provinssirockissa.

https://www.facebook.com/Katriinamies/timeline

https://www.youtube.com/playlist?list=PL3N3I3ULveFwnZHjKwuUYE9V6EYxQM3E3

Tiedossa taas kerran ILOXI -lauluklubilla hubaisaa menoa ja tunteenpaloa. Virtuoosimaisesti iltaan yleisön johdattaa pianotaiteilija Tommi Varis.

Klubi aukeaa klo 19, ohjelma alkaa klo 19:15. Paikka on kansallisteatterin Lavaklubi!

Liput: 15 €

Osta liput suoraan Kansallisteatterin lippumyymälästä
tai varaa numerosta 010 7331 331 (ma-la klo 9—19).

Tervetuloa nauttimaan musiikin riemusta. ILOXI ! 8D