Katriinamies ja Improsiskot Vernissan huoneteatterissa

 

Improvisoidut illat Vernissan huoneteatterissa:
lavalla Improsiskot ja Katriinamies

Tikkurilan Teatterin improvisoidut illat tarjoilevat runsaasti lauluja, sketsejä, puheita, runoja ja hulvattomia kohtaamisia, ja kaikki nämä yleisön ehdottamista aiheista. Improvisoidussa esityksessä kaikki on mahdollista ja kaikki lavalla tapahtuva on taatusti uutta ja yllätyksellistä – myös esiintyjille itselleen.

Katriinamies on kahden hengen poikkitaiteellinen orkesteri, joka rikkoo kaikki esiintymiseen liittyvät rajoitukset. Liiallinen hinkkaaminen ja suunnitelmallisuus on unohdettu täysin, sillä tämä improvisaatioduo koostaa kappaleet lennosta paikan päällä yleisön antamien aiheiden mukaan.

Täysin päättömästä kohkaamisesta ei kuitenkaan ole kysymys, vaan yleisön antamat palaset kootaan harkiten ainutlaatuisiksi tarinoiksi ja tunnelmoinniksi. Jokainen esitys on erilainen, mutta taattua on, että Katriinamies vangitsee keikoillaan yleisön huomion täydellisesti, aiheuttaen ympärillään naurua ja hyvää mieltä. Tiedossa on siis monta timanttista ikivihreää, jotka tullaan kuulemaan ainoastaan kerran!

Improsiskot ovat ponnistaneet maailmaan Tikkurilan Teatterista ja heistä on kehkeytynyt pitkän linjan tekijöitä, joista huokuu impron ilo ja mokaamisen lahja. Siskot tuovat jokaiseen esitykseen jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain aivan käsittämätöntä. Näiden naisten voima on yhteistyössä ja toistensa kuuntelemisessa ja he ovat toisilleen aivan kuin, no, siskoja. Ja siskojen seurassa yleisöllä on mukava olla.

Esitys:
la 13.12. klo 19

Kesto: noin 2 tuntia väliaikoineen
Liput ennakkoon: 8€
Ennakkomyynti ja varaukset: www.netticket.fi tai puh. 0600 399 499 (1 e/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 15–21 lippuihin lisätään NetTicketin palvelumaksut 1,00€-2,50€/lippu.

Liput ovelta: 10€
Tikkurilan Teatterin lippuvaraus- ja infopuhelin: 044-0130036 ma-ke klo12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput@tikkurilanteatteri.fi

Paikka: Vernissan huoneteatteri, Tikkurilantie 36, Vantaa

www.improsiskot.fi | www.katriinamies.com